Bijeenkomst uitreiking mantelzorgwaardering 10 november 2023

Beste mantelzorger,

Ook dit jaar willen wij alle mantelzorgers in de gemeente Oudewater zeer hartelijk bedanken voor hun goede zorg. Wij bieden daarom samen met de gemeente Oudewater en met inzet van de plaatselijke ondernemers de mantelzorgwaardering aan.

U bent welkom op vrijdag 10 november

Dit jaar zijn wij voor de uitreiking van de mantelzorgwaardering op vrijdag 10 november 2023 van 10:00u tot 16:30 uur te gast bij de Rank in Oudewater. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt bekeken of deze bijeenkomst in één of twee sessies verdeeld zal worden, zodat iedereen de ruimte heeft. Na aanmelding ontvangt u deze informatie met eventueel een definitief tijdsblok. Onder het genot van koffie, thee en heerlijke broodjes kunnen wij met elkaar samen zijn en ervaringen uitwisselen. Ook zijn er collega’s uit het netwerk mantelzorg aanwezig. Wethouder Walther Kok en/of wethouder Ivo ten Hagen hopen deze dag aanwezig te zijn.

Laat ons weten of u komt voor maandag 23 oktober

Wij horen graag van u of u aanwezig bent (eventueel met partner/introducé). U kunt dit kenbaar maken bij Hellen van Eijsden door, voor maandag 23 oktober, een mail te sturen naar: info@stadsteamoudewater.nl. Neemt u liever telefonisch contact met ons op, dat kan ook, we zijn te bereiken op telefoonnummer 0348 – 56 18 93 van maandag t/m vrijdag van 09.00u tot 17.00u.

Niet bij de bijeenkomst? Laat het ons weten.

Lukt het u niet op 10 november aanwezig te zijn? Laat het ons weten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u de mantelzorgwaardering alsnog ontvangt.

Heeft u vragen over mantelzorg neem dan contact op met het Stadsteam Oudewater.

 

Omdat u er bent voor iemand anders, zijn wij er voor u!

Met vriendelijke groet,

Stadsteam Oudewater

0348 – 56 18 93

info@stadsteamoudewater.nl

www.stadsteamoudewater.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *