Dag van de mantelzorg 2020

Dag van de mantelzorg 2020. Juist dit jaar willen wij alle mantelzorgers in de gemeente Oudewater zeer hartelijk bedanken voor hun zorg en daarom bieden wij, samen met de gemeente Oudewater de mantelzorgwaardering aan. Dit jaar moeten wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en hebben daarom een alternatief bedacht.

Voor wie is deze mantelzorgwaardering bedoeld?

Bent u geen beroepskracht voor degene waarvoor u zorgt en biedt u deze zorg onbetaald?

Zorgt u voor iemand uit uw omgeving? (partner, ouder, kind, vriend(in), huisgenoot of buurgenoot). Woont degene voor wie u zorgt in de gemeente Oudewater? (als mantelzorger kunt u ook in een andere gemeente wonen). Zorgt u circa drie maanden of langer gedurende minimaal vier uur per week voor deze persoon?

Bent u een mantelzorger of kent u iemand die een mantelzorger is (bijvoorbeeld uw buurvrouw, collega of kennis) dan kunt u voor uzelf of een ander de mantelzorgwaardering 2020 aanvragen. Als u de waardering voor een ander aanvraagt moet diegene hiervan wel op de hoogte gebracht zijn door u.

Omdat u er bent voor iemand anders, zijn wij er voor u!

Deze waardering zal dit jaar helaas niet plaats vinden tijdens een gezamenlijke ontmoeting. Wij zullen ervoor zorgen dat alle mantelzorgers hun waardering thuis bezorgd krijgen.

U kunt zichzelf aanmelden door middel van een mail te sturen naar info@stadsteamoudewater.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en de naam voor wie u mantelzorger bent. U kunt ons natuurlijk ook bellen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur tel: 0348-561893

Heeft u vragen over mantelzorg neem dan contact met het Stadsteam Oudewater.

Wij hopen op deze manier alle mantelzorgers op de dag van de mantelzorg op dinsdag 10 november te bedanken voor al zorg!