Mantelzorgers bedankt!

Woensdag 10 november 2021 was het de dag van de mantelzorg. Als dank aan alle mantelzorgers in Oudewater voor hun inzet en zorg stond op maandag 15 november een gezellige bijeenkomst gepland bij hotel Broeck. Helaas kon deze bijeenkomst vanwege de stijgende Corona besmettingen en de strengere maatregelen niet doorgaan.

 Mantelzorgwaardering toch uitgereikt
Het Stadsteam Oudewater zocht een manier om de mantelzorgwaardering toch uit te kunnen reiken. Op afgesproken tijden en met inachtneming van de maatregelen konden de mantelzorgers hun waardering ophalen bij het stadskantoor aan de Waardsedijk. En wie niet naar het stadskantoor kon komen, kreeg de mantelzorgwaardering thuisgebracht.

Dit jaar was het tasje weer gevuld met producten van de plaatselijke ondernemers. Het “Ouderwaters bakkie”, en het “Ouderwaters viooltje”, van Hocus Pocus, een handig nylon tasje met een mooie bedrukking van een beroemd schilderij en een Dopper van de wereldwinkel. Dit allemaal aangevuld met een VVV-bon verzorgd door de Readshop.

Later alsnog een bijeenkomst

De beloofde bijeenkomst wordt verplaatst naar een moment waarop we elkaar weer kunnen ontmoeten. Hopelijk is dat komend voorjaar, als iedereen de kans heeft gehad een boosterprik te halen en de besmettingsgraad lager is. U ontvangt hiervoor opnieuw een uitnodiging van het Stadsteam Oudewater.

Heeft u vragen? Bel of mail het Stadsteam Oudewater
Heeft u vragen over mantelzorg? Neemt u dan contact op met het Stadsteam Oudewater. U kunt bellen met 0348 – 561893 of mailen naar info@stadsteamoudewater.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *