Mantelzorgwaardering 2022

Beste mantelzorgers,

Ook dit jaar willen wij alle mantelzorgers in de gemeente Oudewater zeer hartelijk bedanken voor hun zorg. Wij bieden daarom samen met de gemeente Oudewater én met inzet van plaatselijke ondernemers de mantelzorgwaardering aan.

Dit jaar zijn wij voor de uitreiking van de mantelzorgwaardering op vrijdag 11 november van 11:00 tot 13:00 te gast bij Broeck Oudewater. Onder het genot van een kopje koffie en broodjes kunnen wij even met elkaar samen zijn. Er zullen ook collega’s uit het “netwerk mantelzorg” aanwezig zijn. Aan het slot van deze bijeenkomst zal wethouder Kok nog een woord tot u richten voordat u weer naar huis gaat met de mantelzorgwaardering.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar, wilt u ook in aanmerking komen voor deze bijeenkomst en mantelzorgwaardering? Geeft u zich dan op! (Eventueel met partner/introducéé) vóór woensdag 2 november 2022. U kunt een mail sturen naar info@stadsteamoudewater.nl of u kunt ons bellen op telefoonnummer 0348-561893. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00u.

 

Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met het Stadsteam Oudewater.

 

Omdat u er bent voor iemand anders, zijn wij er voor u!     

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *